Workshops

Community

“The only way to do great work

is to love what you do!”
Steve Jobs
Samen hebben we elkaar gevonden op een weg waarin we mensen proberen verbinden. Het werd al snel duidelijk dat we elkaar heel mooi aanvullen, en een fijn team zijn (al zeggen we dat zelf).
Dankzij onze diversiteit in vakgebied, kunnen we jullie op alle gebied de beste ondersteuning bieden.

Karin Van Hoorick:
“Vanuit mijn 18-jarige ervaring als Internationale bedrijfspresentatrice en verschillende opleidingen als coach/trainer werk ik sinds 2000 als coach/seniortrainer.

Items : Communicatie skills, presentatietechnieken, assertiviteit, stress en energiemanagement , time management, harTselling, vergadertechnieken, telefonisch omgaan met moeilijke situaties,…

Dankzij Karin Van Hoorick krijg je praktijkgerichte tips & tricks en gaan we heel schematisch te werk welke de technieken zijn waar je rekening mee moet houden.”

Ellen Somers: 
Ellen Somers geeft professionele begeleiding als antipestcoach en gebruikt in het boek Pestitude verhalen uit haar eigen ervaring en uit haar praktijk. Via Workshops, persoonlijke coaching, scholen en bedrijven bied ze uit haar  praktijk alle nodige kennis en tools om (opnieuw) een succesvol leven te leiden.

Via persoonlijke coaching, workshops, lezingen en zelfs een gratis introductietraining begeleid ik je op weg naar een gelukkiger, hoogwaardiger, vervullend en stressvrij leven. Het is mijn doel om u alle tips en tools te bezorgen.

Martine Aarts:

Als coach informeer ik u over en begeleid ik u in de verschillende thema’s van werkbaar werk. Ik analyseer de behoeftes van uw organisatie, schat in wat praktisch toepasbaar is en train leidinggevenden in het gebruik en de uitvoering van de verschillende methoden. Als sociaal-economisch wetenschapper en getraind coach vertaal ik de kennis van werkbaar werk in een praktische handleiding voor de innovatieve arbeidsorganisatie van morgen.  Door mijn wetenschappelijke achtergrond te combineren met mijn mateloze interesse in het thema werkbaar werk en mijn capaciteit om mensen te motiveren, staan u en uw organisatie garant voor een enthousiaste, leerzame en zeer bruikbare training.

“Maak werk werkbaar door te investeren in de kwaliteit van arbeid en te innoveren als arbeidsorganisatie. Werkbaar werk biedt een vernieuwd inzicht in belangrijke kwesties zoals de concurrerende kenniseconomie, ‘the war on talents’, de nood aan snelle groei, een stijging in het aantal burn-outs en de toename van de pensioensleeftijd. Investeren in de kwaliteit van arbeid zorgt immers voor meer productiviteit, een sterkere engagement, minder ziekteverzuim, een lager verloop… Om dit te bereiken moet u uw personeel kennen, u moet weten hoe u ze kan motiveren, hoe u met ze kan communiceren en hoe u ze kan coachen. Zo kan u ervoor zorgen dat elke individuele werknemer optimaal wordt ingezet. Maar wat betekent dit concreet voor uw organisatie en hoe kan u het praktisch inzetten?”

Nathalie Schatteman:

Als Yoga docente en als Life Coach, leef en werk ik in de filosofie van de Yoga. Dit houdt voor mij in dat het leven een proces is om jezelf te leren kennen en je bewuster te worden van wat er in jou aanwezig is.

 Vanuit deze visie ondersteun ik je als coach om jezelf te leren kennen. We kijken samen naar je gedachten en gevoelens, dit in respect en zonder oordeel. Het doel hiervan is dat je je bewust wordt van patronen die je hebt aangeleerd in het leven om uitdagingen te kunnen aangaan.

Als je je bewust bent van je wat je denkt, voelt en doet, ga je ook te weten komen dat je in staat bent je manier van leven aan te passen waar dit voor jou nodig is.

Je zal ook ondervinden dat je gevoel en denken hier mee verandert. Dit heeft niet enkel effect op jezelf, maar ook op je omgeving.

Compassievol met jezelf en met anderen omgaan, leert je een pad ontdekken van vrijheid. Je zal ook een geweldige verbondenheid voelen met de wereld en de mensen om je heen.

 

“Your time as a caterpillar is expired, 
your wings are ready.”
                    

Als HSP Coach, en als HSP’er begrijp ik helemaal hoe moeilijk het kan zijn om in een wereld te blijven staan die enkel blijkt je te willen veranderen.
Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om gewoon ‘nee’ te zeggen, terwijl dit eigenlijk een duidelijke ja voor jezelf betekent.

Hoe komt het dat we als HSP in steeds dezelfde valkuilen blijven stappen? Waarom willen we voor iedereen goed doen, discussies uit de weg gaan, zo perfect in het leven staan… en we worden er zo moe van?

Wil je hier meer informatie over, met een uitgebreide syllabus met tips en tools om van je HSP je kracht te maken? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

HSP - Volwassenen


Connection Coach

Persoonlijk heb je je doelen en waarden opgesteld die je wilt uitstralen. Dan komt het moment dat we dit in je bedrijf gaan opstarten.

“People don’t buy WHAT you do, they buy WHY you do it!”
Simon Sinek

Als Connection Coach ondersteunen wij je als je je visie in je bedrijf gaat implementeren.

Samen gaan we dit traject uitstippelen, met de basiswaarden, je personal branding en je web communication als basis.

Als ondernemer is het digitaal aanwezig zijn een must. In dit digitaal tijdperk gaat alles zo snel, dat een goede uitstraling van wie je bent enorm belangrijk is.
“In the past you were what you owned,
now you are what you share.”
Peter Hinssen
Hoe ga je je professionele looks samensmelten met je bedrijf en hier consequent mee buiten komen. 
Weet je welke webtools je doelpubliek gebruiken? Is je bedrijfsstijl op alle plaatsen hetzelfde en dragen zij je waardes uit?
Wij werken het samen met jou uit zodat je uithangbord ook duidelijk maakt wie jij bent en waar je voor staat!
 

Web Communication Coach