Holistic Pulsing Massage

Holistic pulsing is een manier om te ontspannen – bewust te worden en te genieten.

Holistic Pulsing bestaat uit het ritmisch bewegen van het lichaam, waarbij de pulsen variëren van klein naar groot en dit wordt gecombineerd met rollende en strekkende bewegingen. Dit wordt aangegeven op basis van het gevoel en het beleven van de klant.

Het lichaam wordt terug naar een golvende, stromende beweging gebracht waardoor je snel tot ontspanning komt. Mensen zijn deze beweging voor ze geboren waren al gewoon. Holistic Pulsing wordt veel geassocieerd met het ritmisch bewegen van een baby in de moederschoot.
Mensen bestaan voor het grootste deel uit water (in de cellen) en deze ritmische beweging zoals in het water voelt dan ook geweldig deugddoend aan.

Holistic Pulsing vraag niets, eist niets en probeert niets te veranderen.  De enige bedoeling is dat je je lichaam terug leert voelen en zelf kan aangeven waar het nood aan heeft.

Dit is zowat de enige massagevorm waarbij je gekleed behandeld wordt. Het zorgt ervoor dat je zelf je grenzen leert voelen en leggen zodat er enkel nog plek is voor onvoorwaardelijke liefde. Er is geen enkele vorm van kritiek, maar enkel van observatie en aanvaarding.

Dit is een heel zachte manier om je lichaam terug een ereplaats te geven. Het brengt harmonie, verlichting en kan ons helpen om innerlijke rust te vinden. Holistic Pulsing leert om je die innerlijke rust te vinden door te luisteren naar je eigen lichaam.

massage-holistic-pulsing-beauty-in-talents-slider

Holistic Pulsing betekent de herontdekking van de eigen helende vermogens (Tovi Browning).