Mijn Soul Journey

Mijn Soul Journey

Als HSP’er geraak ik af en toe afgedwaald van mijn pad. Ik ken al de manieren en tools,  en soms geraak ik toch verdwaald tussen al mijn denken.

Geweldig is het dan als je in een team werkt met zoveel mensen met diverse capaciteiten. In de Coaching Clinic leerde ik Ise Verelst kennen, waar ik haar vertelde waar ik mee zat.
Ze stelde me voor om bij haar eens een Soul Journey te doen. Die kans liet ik zeker niet liggen. We hebben ter plaatse meteen een afspraak gemaakt.

Zonder verwachting of idee wat me te wachten stond, ben ik op de afgesproken dag naar Ise vertrokken. Laat nieuwsgierigheid toch wel één van mijn aangename eigenschappen zijn.

zelfvertrouwen-zelfkennis-lifecoach-basic-soul-journey

zelfvertrouwen-zelfkennis-lifecoach-basic-soul-journey

Ise heeft me een aantal vragen gesteld, waaruit duidelijk bleek dat ik heel waarschijnlijk snel in hypnose zou gaan. We hebben samen uitgemaakt welke vraag ik eigenlijk had. Mijn gezondheid is de afgelopen jaren een pijnlijk punt geweest, en ik heb haar verteld dat ik daar bang voor was. Dat mijn lichaam niet in zijn kracht zou blijven staan.

Ik heb me genesteld bij Ise en ik ben aan mijn Soul Journey begonnen 🙂

De hypnose voelde voor mij niet vreemd, het brengt me altijd zo lekker dicht bij mezelf. Onder fijne begeleiding van Ise zijn we mijn levenspad doorgaan tot in de baarmoeder. Onvoorstelbaar hoe goed je zelfs daar de dingen kan herinneren.
Ik vertelde haar dat ik daar niet alleen was, dat ik daar een broer had. Hij koos ervoor om niet op deze wereld te zijn. Mijn onderbewustzijn vertelde dat ik mijn broer mis, en dat ik het niet eerlijk vind dat ik deze wereld alleen moet trotseren.

We stappen over naar mijn moeder, deze zit bij mij heel diep. Welk gevoel geeft mijn moeder. In tegenstelling tot wat ik zelf bij bewustzijn zou gedacht hebben, voelt deze verbintenis heel liefdevol. Mijn missie naar haar toe kwam ook heel duidelijk naar boven, wat me een veilig gevoel gaf.

Ze vraagt me welke visie mijn onderbewustzijn voelt: alles is plezier!
Welke kleuren hebben dit plezier: -rood: alles rond ons geeft plezier en ik vind het fijn om in deze
kleur te leven

-blauw: deze kleur geeft mij rust en verbondenheid met mijn
bron

We gaan naar een vorig leven: ik zie het beeld meteen voor me, een kleine waterval, mos en bomen waar ik blootvoets doorloop. Ik zie de vrouw die daar loopt, ze lijkt fysiek in niets op me en toch is ze net zoals ik. Sarah is haar naam. Ze loopt met haar handen door de planten en plukt. De dingen die ze nodig heeft om haar gezin te verzorgen. Ze doet dit puur op intuitie. Het volgende beeld zie ik haar in een bloemenwijde liggen op haar rug, kijkend naar de bloemen, bijen en de vlinders. Puur geluk voel ik door heel mijn lichaam.

Ise vraagt of Sarah nog een boodschap voor me heeft: dat ik niet bang moet zijn om me te laten zien en dat ik best om mezelf kan vertrouwen.

De volgende stap is een ademhaling: puur wit licht doet me door heel mijn lichaam trillen en ik voel die verbondenheid terug die ik kwijt was geraakt. Elke cel vult zich met dit pure licht. Ik voel de energie door mijn lichaam stromen, en mijn boodschap was blijkbaar diegene die ik mocht ontvangen.

Ik ben Ise ontzettend dankbaar dat ze dit voor me heeft willen doen. Ik ben mezelf tegengekomen op zoveel vlakken en ik kan me terug gemakkelijker verbonden voelen. Een zalig rustgevend en tegelijk vitaliserend gevoel.

Dank je Ise!

Ise kan je terugvinden in deze praktijk

http://www.hypnoclinic.be/wie-zijn-wij

Home


SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>