Massage

Hot Stone Massage

Hot Stone massage

Wanneer stress, spierproblemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding bij jou ook een probleem zijn, kan je bij een Hot Stone massage zeker baat hebben.

Met de jaren is ook duidelijk geworden dat voor mensen met fibromyalgie en spijsverteringsproblemen deze massage zeker soelaas kan bieden. Voor fibromyalgie geeft dit de spieren de ontspanning dankzij de warmte die gebruikt wordt.


Ontspannende massage

Relaxatiemassage of ontspanningsmassage, is over het algemeen een term die gebruikt wordt om de Zweedse massage te benoemen. Deze vorm van massage is de basis van alle andere massages.

Een Zweedse massage is een klassieke massage die ontspannend werkt. Deze bestaat uit een geheel van massagetechnieken, zoals strijkingen, knedingen en fricties. Dit bezorgt de ontvanger een heerlijke ontspannende ervaring.

Ontspannende Massage - Zweedse Massage


Holistic Pulsing

Holistic Pulsing Massage

Holistic Pulsing bestaat uit het ritmisch bewegen van het lichaam, waarbij de pulsen vari?ren van klein naar groot en dit wordt gecombineerd met rollende en strekkende bewegingen. Dit wordt aangegeven op basis van het gevoel en het beleven van de klant.

Het lichaam wordt terug naar een golvende, stromende beweging gebracht waardoor je snel tot ontspanning komt. Mensen zijn deze beweging voor ze geboren waren al gewoon. Holistic Pulsing wordt veel geassocieerd met het ritmisch bewegen van een baby in de moederschoot.
Mensen bestaan voor het grootste deel uit water (in de cellen) en deze ritmische beweging zoals in het water voelt dan ook geweldig deugddoend aan.


Boek een rustig moment in de infraroodsauna

De infraroodsauna is een geweldige manier om je spieren te ontspannen en je een gevoel van relaxatie te geven. Je huid zuivert zich vanzelf van de afvalstoffen, en door het zweten kan je nog eens calorie?n verbranden. De warmte die vrijkomt in de sauna is erg goed voor de gewrichten. Voor mensen met reuma, fibromyalgie of de ziekte van Bechterew geeft dit toch zeker verlichting.

In tegenstelling tot een klassieke sauna, verwarmt deze sauna niet meteen de lucht, maar vooral de huid. Het beklemmende gevoel van een sauna is dus geen probleem.

?

Infraroodsauna