Zweedse Massage

Relaxatiemassage of ontspanningsmassage, is over het algemeen een term die gebruikt wordt om de Zweedse massage te benoemen. Deze vorm van massage is de basis van alle andere massages.

Een Zweedse massage is een klassieke massage die ontspannend werkt. Deze bestaat uit een geheel van massagetechnieken, zoals strijkingen, knedingen en fricties. Dit bezorgt de ontvanger een heerlijke ontspannende ervaring.

Een Zweedse massage heeft de bedoeling een kalmerende en rustgevende ervaring te zijn. De ontspanning van de spieren, de bevordering van de doorbloeding en de verbetering van de stofwisseling, zijn absoluut ook positieve effecten van deze massage.

Door het masseren zorg ik?voor een goede bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd raken en waardoor je lichaam sneller kan herstellen. Je recuperatieproces wordt door de Zweedse massage versnelt waardoor je je fitter voelt.

Dankzij een Zweedse massage zullen afvalstoffen je lichaam sneller velaten, waardoor het ook sneller weer voedingsstoffen kan opnemen. Je lichaam kan zo sneller nieuwe energie opdoen, waardoor je immuunsysteem sterker wordt en je weerstand verhoogt. Maar dit mag je enkel op lange termijn bekijken. Want een goede weerstand bouw je enkel op door regelmaat in je leefpatroon te leggen. En net als gezonde voeding, kan ook een massage een deel van je leven worden.

Ook dankzij ontspanningsmassages wordt op een zachte wijze?en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Het lichaam vertelt heel veel over jezelf en je zal ondervinden dat het fijn is om hiernaar te luisteren. Je lichaam laat duidelijk merken wat het nodig heeft.

beauty-in-talents-zweedse-massage_slider